Inscriu-te al fòrum d'ocupació!

Participar és molt fàcil! Només has de clicar en el botó "Inscriure'm al fòrum" i completar el procés de registre emplenant les teues dades personals. Una vegada t'hages registrat correctament, podràs inscriure't a totes les ofertes de treball disponibles.

Vine al fòrum d'Ocupació
Som Talent Paiporta!

Per què no t'ho pots perdre?

Perquè hem preparat una jornada especialment pensada per a persones que, com tu, estan buscant treball. Volem ajudar-te a trobar treball, i estem més que convençuts que aquesta jornada t'ajudarà a trobar-ho.

Què trobaràs en Som Talent Paiporta?

  • Marató d'entrevistes. Podràs aconseguir una entrevista de treball amb el departament de recursos humans de les empreses que participen en la jornada.
  • Ofertes d'ocupació actives per a llocs de treball reals.
  • Empreses de la zona amb llocs de treball a Paiporta i en les localitats del voltant.
  • Formació per a l'ocupació. Gaudiràs de xarrades i tallers pràctics que t'ajudaran a millorar la teua recerca d'ocupació amb noves eines, estratègia, actitud, motivació i un pla d'acció.
  • Informació laboral. Tens a la teua disposició un espai d'entitats i empreses que t'assessoraran i informaran en la teua recerca de feina.

Vols descobrir quines són les vacants d'aquestes empreses? Fes clic en el següent botó i inscriu-te!

Agenda d'activitats

Ofertes de treball

Els departaments de Recursos Humans de més de estaran presents en la Marató d'Entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si compleixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina diàriament per revistar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del diumenge 2 d'octubre en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per poder mantindre la teua entrevista de treball el dijous 6 d'octubre.

Entitats i empreses participants

Aquestes són les empreses i entitats participants en el fòrum d'ocupació Som Talent Paiporta, amb les que podràs tindre una entrevista de treball, deixar-los el teu currículum i les que t'ajudaran a millorar la teua recerca activa d'ocupació.

Entitats col·laboradores

Gràcies a aquestes entitats podem oferir-te un esdeveniment millor. Sense elles no seria possible el SOM TALENT que conèixes.

Marató d'entrevistes

Dijous, 6 d'octubre de 9 h a 14 h en l'Auditori Municipal de Paiporta

Estem a...

Auditori Municipal Paiporta

Carrer Jaume I, 19,

 46200 Paiporta, València

Contacta'ns per...