Presentadora de la jornada

Adriana Sanz

Formadora de Formadors per l'Institut Europeu de Formador de Formadors, professora del màster en Assessoria d'Imatge de l'ESVIM (Castelló), col·laboradora setmanal en Onda Cero Castelló amb una secció sobre moda i tendències. Personal Shopper en l'empresa yourpandabox.com.

Assessora d'Imatge i Personal Shopper titulada per LCI Barcelona i Quémepongo. Màster en Escriptura Creativa per la Universitat de Cuyo, Argentina. Formadora de Formadors i actualment es troba estudiant el Grau en Arts en la Universitat Oberta de Catalunya.

Es defineix com una comunicadora multidisciplinària, siga des de la imatge personal, passant per la seua faceta artística fins a la fotografia, l'escriptura i la narració. Tot en nosaltres conta una història i ens defineix enfront de la persona que ens observa, i per això la nostra imatge personal i laboral ha d'estar en completa sintonia amb qui som en realitat i quin missatge estem transmetent a l'exterior. Es tracta, més enllà de la nostra estètica, de que tot allò que realitzem porte unes gotes embardissades de la nostra essència.