Cap de cuina

Grupo Saona Província de València

Inscripcions tancades

Reportant al director del restaurant, s'encarrega de gestionar la cuina del restaurant garantint la qualitat i la presentació dels plats per als clients marcant els temps adequats.

Descripció

SAONA és un grup de restaurants format i impulsat per persones que comparteixen una il·lusió. Talent, alegria i vida és el que dona vida als nostres restaurants. Les que permeten gaudir d'una experiència única.

Funcions

Liderar les diferents partides.

  • Realització de les comandes de la matèria primera per a l'elaboració dels plats.
  • Realització de la check-list de tasques per a la preparació del següent servei
  • Realitzar proves de sabor de la preparació i elaboració dels plats
  • Coordinar amb l'equip de sala.
  • Reunir-se amb el director del local per a garantir coordinació entre la sala i la cuina

Dirigir l'equip de cuina i garantir el correcte funcionament d'aquesta, complint els estàndards de l'empresa.

  • Execució de les comandes enviades de sala durant el servei, tenint en compte dels temps entre primers i segons plats.
  • Control, coordinació i organització de les comandes rebudes de sala.

Coordinar les operacions diàries del restaurant de cuina.

  • Consecució dels objectius de venda per al restaurant.
  • Planificar la cuina segons les reserves previstes al llarg de la setmana.
  • Coordinació dels inventaris.
  • Supervisió de totes les partides de la cuina.

Liderar el restaurant motivant a l'equip.

  • Distribució de lloc per servei assignant la partida corresponent al seu equip.
  • Organització setmanal, horaris, vacances, extres…
  • Garantir que tots els seus treballadors reben la formació corresponent.
  • Liderar i cohesionar l'equip i resoldre possibles conflictes amb l'equip.
  • Comunicar amb l'equip i motivar-lo.

Gestió pròpia.

  • Comprova els plats abans de l'eixida i realitza el muntatge final segons la recepta SAONA.
  • Donar l'exemple en la cuina.

Garantir el compliment de la normativa de qualitat i seguretat vigent.

  • Repassar data i hora d'etiquetaje dels productes.
  • Comprovar temperatura neveres.
  • Garantir l'ordre del magatzem, neveres.
  • Fer complir en la seua cuina totes les normatives de l'empresa en matèria d'higiene, prevenció de riscos laborals i qualsevol norma interna.






S'ofereix

Oferim un contracte estable, amb possibilitats de promoció.

Requisits

  • Experiència en lloc similar de, almenys, 1 any.
  • Interés en l'aprenentatge continu.
  • Actitud positiva, iniciativa i dinamisme.
  • Rapidesa i eficiència. Persona resolutiva.
  • Neteja i organització.
  • Disponibilitat completa, així com torns partits i rotatius.
  • Predisposició i treball en equip.
  • Capacitat i ganes de créixer dins del Grup

Competències:

  • Identificació amb l'empresa
  • Orientació a l'assoliment
  • Iniciativa
  • Treball en equip
  • Lideratge
  • Orientació al client