Reportant al director del restaurant, s'encarrega de gestionar la cuina del restaurant garantint la qualitat i la presentació dels plats per als clients marcant els temps adequats.
Descripció
SAONA és un grup de restaurants format i impulsat per persones que comparteixen una il·lusió. Talent, alegria i vida és el que dona vida als nostres restaurants. Les que permeten gaudir d'una experiència única.
Funcions
Liderar les diferents partides.
- Realització de les comandes de la matèria primera per a l'elaboració dels plats.
 - Realització de la check-list de tasques per a la preparació del següent servei
 - Realitzar proves de sabor de la preparació i elaboració dels plats
 - Coordinar amb l'equip de sala. 
 - Reunir-se amb el director del local per a garantir coordinació entre la sala i la cuina
 
Dirigir l'equip de cuina i garantir el correcte funcionament d'aquesta, complint els estàndards de l'empresa.
- Execució de les comandes enviades de sala durant el servei, tenint en compte dels temps entre primers i segons plats.
 - Control, coordinació i organització de les comandes rebudes de sala.
 
Coordinar les operacions diàries del restaurant de cuina.
- Consecució dels objectius de venda per al restaurant.
 - Planificar la cuina segons les reserves previstes al llarg de la setmana.
 - Coordinació dels inventaris.
 - Supervisió de totes les partides de la cuina.
 
Liderar el restaurant motivant a l'equip.
- Distribució de lloc per servei assignant la partida corresponent al seu equip.
 - Organització setmanal, horaris, vacances, extres…
 - Garantir que tots els seus treballadors reben la formació corresponent.
 - Liderar i cohesionar l'equip i resoldre possibles conflictes amb l'equip.
 - Comunicar amb l'equip i motivar-lo.
 
Gestió pròpia.
- Comprova els plats abans de l'eixida i realitza el muntatge final segons la recepta SAONA.
 - Donar l'exemple en la cuina.
 
Garantir el compliment de la normativa de qualitat i seguretat vigent.
- Repassar data i hora d'etiquetaje dels productes.
 - Comprovar temperatura neveres.
 - Garantir l'ordre del magatzem, neveres. 
 - Fer complir en la seua cuina totes les normatives de l'empresa en matèria d'higiene, prevenció de riscos laborals i qualsevol norma interna.
 
S'ofereix
Oferim un contracte estable, amb possibilitats de promoció.
Requisits
- Experiència en lloc similar de, almenys, 1 any.
 - Interés en l'aprenentatge continu.
 - Actitud positiva, iniciativa i dinamisme.
 - Rapidesa i eficiència. Persona resolutiva.
 - Neteja i organització.
 - Disponibilitat completa, així com torns partits i rotatius.
 - Predisposició i treball en equip.
 - Capacitat i ganes de créixer dins del Grup
 
Competències:
- Identificació amb l'empresa
 - Orientació a l'assoliment
 - Iniciativa
 - Treball en equip
 - Lideratge
 - Orientació al client