Reportant al director del restaurant, s'encarrega de gestionar la cuina del restaurant garantint la qualitat i la presentació dels plats per als clients marcant els temps adequats.
Descripció
SAONA és un grup de restaurants format i impulsat per persones que comparteixen una il·lusió. Talent, alegria i vida és el que dona vida als nostres restaurants. Les que permeten gaudir d'una experiència única.
Funcions
Liderar les diferents partides.
- Realització de les comandes de la matèria primera per a l'elaboració dels plats.
- Realització de la check-list de tasques per a la preparació del següent servei
- Realitzar proves de sabor de la preparació i elaboració dels plats
- Coordinar amb l'equip de sala.
- Reunir-se amb el director del local per a garantir coordinació entre la sala i la cuina
Dirigir l'equip de cuina i garantir el correcte funcionament d'aquesta, complint els estàndards de l'empresa.
- Execució de les comandes enviades de sala durant el servei, tenint en compte dels temps entre primers i segons plats.
- Control, coordinació i organització de les comandes rebudes de sala.
Coordinar les operacions diàries del restaurant de cuina.
- Consecució dels objectius de venda per al restaurant.
- Planificar la cuina segons les reserves previstes al llarg de la setmana.
- Coordinació dels inventaris.
- Supervisió de totes les partides de la cuina.
Liderar el restaurant motivant a l'equip.
- Distribució de lloc per servei assignant la partida corresponent al seu equip.
- Organització setmanal, horaris, vacances, extres…
- Garantir que tots els seus treballadors reben la formació corresponent.
- Liderar i cohesionar l'equip i resoldre possibles conflictes amb l'equip.
- Comunicar amb l'equip i motivar-lo.
Gestió pròpia.
- Comprova els plats abans de l'eixida i realitza el muntatge final segons la recepta SAONA.
- Donar l'exemple en la cuina.
Garantir el compliment de la normativa de qualitat i seguretat vigent.
- Repassar data i hora d'etiquetaje dels productes.
- Comprovar temperatura neveres.
- Garantir l'ordre del magatzem, neveres.
- Fer complir en la seua cuina totes les normatives de l'empresa en matèria d'higiene, prevenció de riscos laborals i qualsevol norma interna.
S'ofereix
Oferim un contracte estable, amb possibilitats de promoció.
Requisits
- Experiència en lloc similar de, almenys, 1 any.
- Interés en l'aprenentatge continu.
- Actitud positiva, iniciativa i dinamisme.
- Rapidesa i eficiència. Persona resolutiva.
- Neteja i organització.
- Disponibilitat completa, així com torns partits i rotatius.
- Predisposició i treball en equip.
- Capacitat i ganes de créixer dins del Grup
Competències:
- Identificació amb l'empresa
- Orientació a l'assoliment
- Iniciativa
- Treball en equip
- Lideratge
- Orientació al client