Ajudant de cuina

Grupo Saona Província de València

Inscripcions tancades

Reportant al cap de cuina, s'encarrega de preparar la matèria primera i elaboració dels plats oferits en la carta del menú SAONA.

Descripció

SAONA és un grup de restaurants format i impulsat per persones que comparteixen una il·lusió. Talent, alegria i vida és el que dona vida als nostres restaurants. Les que permeten gaudir d'una experiència única.

Funcions

Donar suport en les diferents partides.

  • Obertura del local per a preparar el servei.
  • Encendre equips fregidores, planxa, llavaplats, forn…
  • Preparar la cuina per al servei, reposar bosses fems, recarregar sabons, esmolar ganivets…
  • Mesurar temperatura de les neveres i apuntar-les en la fulla de registre.
  • Revisar check-list del cap de cuina per a prioritzar el començament de l'elaboració.
  • Elaborar, netejar, tallar, coure… els aliments abans de servei.
  • Comunicar amb el cap de cuina.
  • Avançar producció del servei següent.
  • Envasar el que queda del servei i etiquetar dia i hora.

Ajudar en la preparació dels plats llestos per a servir.

  • Seguir estrictament el procediment de les receptes SAONA.
  • Mesurar temps de coccions.

Mantindre l'ordre i la neteja en cuina i utensilis.

  • Netejar cuina abans i després de servei.
  • Mantindre la seua partida neta durant el servei.
  • Respectar les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
  • Recollir la seua partida.
  • Agranar i netejar cuina per al pròxim servei.

Seguiment d'estocs d'aliments.

  • Rebre i organitzar les comandes en neveres, prestatgeries, magatzem… segons data d'arribada i etiquetar-los correctament.
  • Avisar al cap de cuina quan mancada un producte per a evitar ruptura d'estoc.





S'ofereix

Oferim un contracte estable amb possibilitats de promoció.

Requisits

  • Experiència en lloc similar de, almenys, 1 any.
  • Interés en l'aprenentatge continu.
  • Actitud positiva, iniciativa i dinamisme.
  • Rapidesa i eficiència. Persona resolutiva.
  • Neteja i organització.
  • Disponibilitat completa, així com torns partits i rotatius.
  • Predisposició i treball en equip.
  • Capacitat i ganes de créixer dins del Grup.

Competències:

  • Identificació amb l'empresa
  • Orientació a l'assoliment
  • Iniciativa
  • Treball en equip
  • Orientació al client