Director/a de sala

Grupo Saona Província de València

Inscripcions tancades

El director del centre s'encarregarà d'aconseguir els objectius de venda marcats garantint l'emplene de les normatives del grup Saona. És la imatge de l'empresa en el centre de treball i el líder de l'equip.


Descripció

SAONA és un grup de restaurants format i impulsat per persones que comparteixen una il·lusió. Talent, alegria i vida és el que dona vida als nostres restaurants. Les que permeten gaudir d'una experiència única.

Funcions

Dirigir l'equip complint els estàndards de l'empresa.

  • Estar pendent del ritme de la sala i coordinar-la amb cuina.
  • Liderar i cohesionar l'equip de sala i cuina i resoldre possibles conflictes amb l'equip.

Coordinar les operacions diàries del restaurant de sala.

  • Organització de les reserves, incloent els remuntes de les taules.
  • Acollir i donar la benvinguda als nostres clients, acompanyant-los a la seua taula.
  • Prendre nota als clients de la beguda.
  • Atendre possibles reclamacions i donar solucions optimas als nostres clients.

Liderar el restaurant motivant a l'equip.

  • Organització torns de treball i vacances dels empleats. Assignar els llocs diaris del torn: runner, barra, rang etc.
  • Garantir que tots els seus treballadors reben la formació corresponent.
  • Realitzar reunions “brífing diari, setmanal, mensual”.

Gestió pròpia.

  • Gestió del personal a través de mapal.
  • Control dels KPI´S i Control Despeses de personal.
  • Comunicar als empleats els temes de RH: finalitzacions de contracte, signa contracte, no superat període de prova etc.
  • Realitzar el tancament de caixa diari i al servei: Mapal.
  • Garantir el canvi de diner efectiu en caixa.
  • Coordinació dels inventaris: Parament, tèxtil etc.

Garantir el compliment de la normativa de qualitat i seguretat vigent.

  • Fer complir en el seu centre de treball totes les normatives de l'empresa en matèria d'higiene, prevenció de riscos laborals i qualsevol norma interna.
  • Garantir l'ordre del magatzem i les zones comunes.

S'ofereix

Oferim un contracte estable amb possibilitats de promoció.

Requisits

  • Experiència en lloc similar de, almenys, 1 any.
  • Experiència dirigint cuines i sales.
  • Agilitat i rapidesa a l'hora d'aprendre.
  • Actitud positiva i bon maneig de l'estrés.
  • Disponibilitat completa.
  • Disponibilitat de treballar en torns partits i horari rotatiu.
  • Capacitat de desenvolupament.
  • Ganes de créixer i fer carrera dins del grup.
  • Persona resolutiva.

Competències:

  • Identificació amb l'empresa
  • Orientació a l'assoliment
  • Iniciativa
  • Treball en equip
  • Lideratge
  • Desenvolupament de persones