Reportant al director del restaurant, s'encarrega de cobrir-lo en la seua absència sent la seua mà dreta i realitzant les mateixes funcions que el Director de sala.
Descripció
SAONA es un grupo de restaurantes formado e impulsado por personas que comparten una ilusión. Talento, alegría y vida es lo que da vida a nuestros restaurantes. Las que permiten disfrutar de una experiencia única.
Funcions
Dirigir l'equip de sala complint els estàndards de l'empresa.
- Estar pendent del ritme de la sala i coordinar-la amb cuina.
- Liderar i cohesionar l'equip de sala i cuina i resoldre possibles conflictes amb l'equip.
Coordinar les operacions diàries del restaurant de sala.
- Organització de les reserves, incloent els remuntes de les taules.
- Acollir i donar la benvinguda als nostres clients, acompanyant-los a la seua taula.
- Prendre nota als clients de la beguda.
- Atendre possibles reclamacions i donar solucions optimas als nostres clients.
Liderar el restaurant motivant a l'equip.
- Organització torns de treball i vacances dels empleats. Assignar els llocs diaris del torn: runner, barra, rang etc.
- Garantir que tots els seus treballadors reben la formació corresponent.
- Realitzar reunions “brífing diari, setmanal, mensual”.
Gestió pròpia.
- Gestió del personal a través de mapal.
- Control dels KPI´S i Control Despeses de personal.
- Comunicar als empleats els temes de RH: finalitzacions de contracte, signa contracte, no superat període de prova etc.
- Realitzar el tancament de caixa diari i al servei: Mapal.
- Garantir el canvi de diner efectiu en caixa.
- Coordinació dels inventaris: Parament, tèxtil etc.
Garantir el compliment de la normativa de qualitat i seguretat vigent.
- Fer complir en el seu centre de treball totes les normatives de l'empresa en matèria d'higiene, prevenció de riscos laborals i qualsevol norma interna.
- Garantir l'ordre del magatzem i les zones comunes.
S'ofereix
Oferim un contracte estable, amb possibilitats de promoció.
Requisits
- Experiència en lloc similar de, almenys, 1 any.
- Experiència dirigint cuines i sales.
- Agilitat i rapidesa a l'hora d'aprendre.
- Actitud positiva i bon maneig de l'estrés.
- Disponibilitat completa.
- Disponibilitat de treballar en torns partits i horari rotatiu.
- Capacitat de desenvolupament.
- Ganes de créixer i fer carrera dins del grup.
- Persona resolutiva.
Competències:
- Identificació amb l'empresa
- Orientació a l'assoliment
- Iniciativa
- Treball en equip
- Lideratge
- Desenvolupament de persones