Subdirector de sala

Grupo Saona Província de València

Inscripcions tancades

Reportant al director del restaurant, s'encarrega de cobrir-lo en la seua absència sent la seua mà dreta i realitzant les mateixes funcions que el Director de sala.

Descripció

SAONA es un grupo de restaurantes formado e impulsado por personas que comparten una ilusión. Talento, alegría y vida es lo que da vida a nuestros restaurantes. Las que permiten disfrutar de una experiencia única.

Funcions

Dirigir l'equip de sala complint els estàndards de l'empresa.

  • Estar pendent del ritme de la sala i coordinar-la amb cuina.
  • Liderar i cohesionar l'equip de sala i cuina i resoldre possibles conflictes amb l'equip.

Coordinar les operacions diàries del restaurant de sala.

  • Organització de les reserves, incloent els remuntes de les taules.
  • Acollir i donar la benvinguda als nostres clients, acompanyant-los a la seua taula.
  • Prendre nota als clients de la beguda.
  • Atendre possibles reclamacions i donar solucions optimas als nostres clients.

Liderar el restaurant motivant a l'equip.

  • Organització torns de treball i vacances dels empleats. Assignar els llocs diaris del torn: runner, barra, rang etc.
  • Garantir que tots els seus treballadors reben la formació corresponent.
  • Realitzar reunions “brífing diari, setmanal, mensual”.

Gestió pròpia.

  • Gestió del personal a través de mapal.
  • Control dels KPI´S i Control Despeses de personal.
  • Comunicar als empleats els temes de RH: finalitzacions de contracte, signa contracte, no superat període de prova etc.
  • Realitzar el tancament de caixa diari i al servei: Mapal.
  • Garantir el canvi de diner efectiu en caixa.
  • Coordinació dels inventaris: Parament, tèxtil etc.

Garantir el compliment de la normativa de qualitat i seguretat vigent.

  • Fer complir en el seu centre de treball totes les normatives de l'empresa en matèria d'higiene, prevenció de riscos laborals i qualsevol norma interna.
  • Garantir l'ordre del magatzem i les zones comunes.

S'ofereix

Oferim un contracte estable, amb possibilitats de promoció.

Requisits

  • Experiència en lloc similar de, almenys, 1 any.
  • Experiència dirigint cuines i sales.
  • Agilitat i rapidesa a l'hora d'aprendre.
  • Actitud positiva i bon maneig de l'estrés.
  • Disponibilitat completa.
  • Disponibilitat de treballar en torns partits i horari rotatiu.
  • Capacitat de desenvolupament.
  • Ganes de créixer i fer carrera dins del grup.
  • Persona resolutiva.

Competències:

  • Identificació amb l'empresa
  • Orientació a l'assoliment
  • Iniciativa
  • Treball en equip
  • Lideratge
  • Desenvolupament de persones