Operari/a maquinista sector alimentació

Adecco Llíria

Inscripcions tancades

Estàs en cerca d'una nova oportunitat professional que et brinde estabilitat? T'agradaria formar part d'una empresa consolidada en el que fa, que t'oferirà tots els recursos disponibles per al teu correcte funcionament? Estàs interessat/a a tindre opcions de creixement i desenvolupament professional dins de la companyia?>Aquesta és la teua oportunitat!

Des d'Adecco estem col·laborant amb una important empresa del sector d'alimentació situada a Llíria.

A causa de l'expansió de la companyia, estem buscant operari/as maquinistes, la missió principal dels quals consistirà a gestionar les màquines, duent a terme l'ajust de paràmetres, suport a producció i control de qualitat.

Funcions

La teua missió serà la d'assegurar un correcte funcionament, tant d'ajust com de control, dels equips industrials de la zona assignada, que permeta el compliment del comunicat de producció de cadascuna de les línies en el torn corresponent, observant en tot moment les normes de seguretat i Prevenció de Riscos, Bones Pràctiques de Fabricació i Higiene i les normes de Qualitat, Seguretat Alimentària i traçabilitat.

  • Gestió de màquines.
  • Ajust de paràmetres.
  • Donar suport al departament de producció.
  • Dur a terme els controls de qualitat.
  • Neteja del lloc de treball.

S'ofereix

Formaràs part d'un equip consolidat en el que fa, que t'oferirà tota l'ajuda necessària per al teu correcte funcionament. Excel·lent clima laboral. Contractació temporal a través d'Adecco durant 12 mesos amb possibilitat de passar a empresa després d'aquest període.

Jornada completa en torns rotatius setmanals de demà, vesprada i nit. Si estàs buscant un lloc de treball estable i pots aportar la teua experiència en el sector industrial, continua llegint perquè aquesta oferta et pot interessar! Busquem operari/a de producció amb experiència en maneig de maquinària per a una empresa del sector de l'alimentació.

Es tracta d'un lloc on podràs combinar les tasques de producció amb les de manteniment i control dels equips industrials.

Treballaràs a torns de demà, vesprada i nit, que giraràs setmanalment, amb una contractació inicialment temporal, però amb la possibilitat de passar directament a la plantilla de l'empresa que et pot oferir l'estabilitat que estàs buscant.

Si vols treballar en una empresa líder en el seu sector, no perdes l'oportunitat i inscriu-te en l'oferta!

Requisits

  • Entre 2 i 3 anys d'experiència com a maquinista.
  • Disponibilitat per a treballar en torns rotatius.
  • Vehicle propi