Operari/a muntatge industrial

Power Electronics Llíria

Inscripcions tancades

.

Descripció

Power Electronics és una multinacional espanyola amb més de 3000 empleats i presència en més de 50 països, líder en electrònica de potència que centra la seua activitat en el desenvolupament energia per a un món sostenible. El seu compromís amb el medi ambient, juntament amb la seua ferma vocació de servei i el desenvolupament en I+D fan que siga líder del canvi d'energies fòssils a renovables amb les seues quatre divisions; solar, emmagatzematge, industrial i mobilitat elèctrica, on actualment desenvolupa productes per a infraestructures de càrrega per a tota mena de vehicles elèctrics. Amb el naixement de PEGeneration, treballem per respondre les necessitats de generacions com la teua. Invertim en formació i apostem per la salut i l'esport, concebent un benestar laboral 360. Som la 1a empresa industrial a Espanya a igualar el permís de paternitat a 16 setmanes i nostre CampusPE a Llíria inclou serveis com a restaurant, gimnàs, metge, sala d'actes i un disseny orientat al benestar i la sostenibilitat. Coneix aquest projecte i comparteix el nostre propòsit: contribuir a la implantació de l'energia renovable com a model energètic futur.

Funcions

  • Muntatge de l'estructura de la maquinària.
  • Assegurar la correcta realització del premuntatge, muntatge i assemblatge del producte.
  • Realitzar el premuntatge dels components electrònics, cablejat, elaboració de conjunts de peces mecàniques.
  • Utilitzar eines bàsiques en treballs mecànics.

S'ofereix

Som una organització integradora en plena expansió i creixement, que aposta pel talent i posa a la teua disposició una de les millors instal·lacions per a treballar en valència.

Uneix-te a un equip multidisciplinari i multicultural que contribueix a la implantació de l'energia renovable com a model energètic d'un futur sostenible.

Requisits

  • Experiència prèvia en processos industrials d'operacions de producció de muntatge.
  • Disponibilitat per a treballar a torns demà, vesprada, nit i dissabtes puntuals.
  • Disponibilitat per a treballar a Llíria.
  • Valorable formació professional grau mitjà o superior, especialitat Mecànica, Electrònica, Electricitat.
  • Permís de conduir i vehicle propi.